GLOBUL празнува седми рожден ден в небето над София
GLOBUL ПРАЗНУВА 7-МИ РОЖДЕН ДЕН В НЕБЕТО НАД СОФИЯ

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

„Да се срещнем на върха” покани GLOBUL своите служители, партньори и представителите на медиите по повод отбелязването на 7-мата годишнина на мобилния оператор. Поради символиката на годишнината компанията реши да провокира гостите си с уникално преживяване – „Вечеря в небето”.  

За първи път в България, в центъра на столицата, до храм-паметник „Александър Невски”, бе издигната нашумялата в света конструкция за ресторант във въздуха. Специална платформа, изградена под формата на маса за вечеря за 22 души, се издига с помощта на мощен кран на височина 50 метра във въздуха. От там гостите на тридневното тържество, между 18 и 20 септември, по случай рождения ден на GLOBUL ще се наслаждават на панорамата на столичния град в компанията на своите домакини.

„Казват, че първите седем години от живота на един човек са най-важните. Това твърдение важи и за компаниите, защото те не са нищо друго, а хората, които работят в тях, техните клиенти и партньори. През тези седем години, GLOBUL донесе конкуренцията на българския телекомуникационен пазар и зададе стандартите, по които той се развива, пръв въведе някои от услугите и технологиите, които днес използваме в ежедневието си. Ние се доказахме както като член на COSMOTE Group, така и като отговорни корпоративни граждани на обществото, в което работим. Гордеем се с това и благодарим на своите клиенти и на партньорите за доверието, с което ни възнаградиха. Вярвам, че за GLOBUL и за всички негови клиенти и приятели най-доброто предстои.” - заяви г-н Коцибос.

След седем години присъствие на пазара, инвестиции от над 1,4 милиарда лева, 4 милиона клиенти и персонал от 1 200 подготвени и мотивирани служители, GLOBUL е сред най-големите и успешни компании в страната.

Мрежата на оператора покрива 99,95% от населението на страната, а компанията притежава най-добре развитата търговска мрежа от всички мобилни оператори в България, с над 800 търговски обекта, които предлагат богат избор от продукти и услуги. В партньорство с над 350 мобилни оператора, клиентите на GLOBUL могат да използват роуминг услуги в повече от 150 страни в света.

Резултатите на компанията показват неизменен ръст през последните години. Днес, GLOBUL привлича най-голям дял от новите абонати на мобилни услуги в България и има съществен принос за успехите на COSMOTE Group, мобилният оператор с най-широко присъствие в пет страни от Югоизточна Европа и близо 17,5 милиона абонати.

Компанията е добре позната и със своята програма за корпоративна социална отговорност, съставена от множество проекти, насочени в подкрепа на българската култура, образование и спорт, грижа за хората в неравностойно положение и опазване на околната среда.
Ресторантът на ГЛОБУЛ посреща гости в небето
глобул,телекомуникации,кетъринг,екстрем,кран,ресторант