Радио и телевизия „City” отново ще затвори площад „Батенберг”
София - Пресконференция на радио и телевизия "City" по случай традиционния мега концерт на площад "Батенберг"

Вие се намирате в сайта на Интернет фотографска агенция "БулФото" www.bulfoto.com
     Съдържанието на сайта е защитено от Закона за авторското право. Всяко публикуване, размножаване и продажба на фотоси от този Интернет сайт без знанието и разрешението на фотографска агенция БулФото е забранено и представлява закононарушение.
затвори

потребителско име:      парола:     
Регистрирай ме   

Радио и телевизия „City” отново ще затвори площад „Батенберг” на 5 октомври от 20 часа. Медията успешно поддържа традицията ежегодно да прави голям сборен концерт с много звезди и още повече публика. И тази година входът ще е свободен, а организаторите се надяват да съберат още повече зрители и от миналата година , когато 50 000 души препълниха площад „Батенберг”. Изпълнителният директор на радио и телевизия „City” Камен Спасов обяви имената на изпълнителите, които ще пеят на 5 октомври. Shaggy, Dj Andi feat. Stella, LEXTER, Ida Corr, Verona, Burhan G и Matt Pokora ще изпълнят най-големите си хитове, с които ще наелектризират публиката. Камен Спасов загатна, че ще има още един изпълнител, който ще остане в тайна до деня на концерта.
Герасим Славов, директор "Маркетинг и комуникации" на М-тел разговаря с Камен Спасов, изпълнителен директор на радио и телевизия "City"
София,Пресконференция,радио,телевизия,City,мега концерт,Герасим Славов,директор,Маркетинг и комуникации,М тел,Камен Спасов,изпълнителен директор,радио и телевизия,City,