Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Кандидатът за президент на БФС Манол Иванов посети Хасково и обяви, че ще покани Димитър Бербатов в екипа си, ако бъде избран
Манол Иванов се срещна с представители на футболните клубове в Хасково и сподели визията си за управления на българския футбол, ако бъде избран за президент на футболния съюз. Иванов, който е бивш изпълнителен директор на Нефтохимик (Бургас) и син на легендата на Левски – Александър Манолов, сега влиза в кампанията за поста президент на БФС, какъвто трябва да бъде избран на Конгреса на централата на 15-и март.
“Реших да се кандидатирам за президент на Българския футболен съюз, защото има нужда от сериозна промяна. Произлизам от футболно семейство и е във възможностите ми чисто професионални и житейски да се справя с тази отговорна задача, като президент на БФС.
“Имам сериозна подкрепа от няколко професионални клуба, както и от по-малките. Предвид останалите 5 кандидатури, смятам, че моите шансове не са никак малки. Уважавам Бербатов, но той няма управленски опит. Що се отнася до г-н Крушарски, той е собственик на “Локомотив” (Пловдив) и ако бъде избран за президент, ще му се наложи да продаде отбора, а това на мен не ми се струва реалистично да се случи за 10 – 15 дни. Илиан Стоянов наблюдава процесите в българския футбол от 12 години на 10 000 км разстояние и информацията му е само от медиите. Това по никакъв начин не ме прави фаворит, но определям шансовете си, като реални. Аз съм работохолик и съм изключително диалогичен. Футболът е моето хоби. От сутрин до вечер съм по стадионите, за да наблюдавам деца, юноши и мъже и да се срещам с футболната общественост с които дискутираме проблемите.”
Манол Иванов допълни, че ако бъде избран за президент на БФС би поканил Димитър Бербатов в своя управленски екип, вероятно на поста вицепрезидент.


13.02.2024
Share
Хасково - Кандидат за президент на БФС - Манол Иванов
13.02.2024
тегло: 1397 KB
размери: 1758X3000 px
автор: Тихомир Петков/xnews.bg
Хасково - Кандидат за президент на БФС - Манол Иванов
13.02.2024
тегло: 1648 KB
размери: 1763X3000 px
автор: Тихомир Петков/xnews.bg

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz