Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Кирил Маричков представи автобиографията си с концерт на „Фондацията“
Музикантът Кирил Маричков и фронтмен на „Щурците“ представи автобиографията си „На прага на времето“ с концерт на „Фондацията“ в голям столичен клуб.
Поводът за излизането на книгата е 55-годишнината от създаването на група „Щурците“. Изданието на „Книгомания“ е под редакцията на Веселина Паскова. Включва над 100 снимки от личния архив на Маричков, някои от които се публикуват за първи път, както и снимки на всички албуми на „Щурците“, излезли през дългия им творчески път. Оформлението и корицата на „На прага на времето“ са дело на дизайнера Тодор Манолов.
Автобиографичната книга „На прага на времето“ представя подробно житейския и творчески път на забележителния музикант от детството му до на най-силния период в историята на „Щурците“ – 80-те години на ХХ век. Съдържанието е разпределено в седем части, поместени са спомени на бащата на музиканта, на членове от групата и други негови приятели музиканти.
Да поздравят Кирчо в клуба дойдоха много негови приятели, музиканти - рок динозаври, негови колеги от по-младите поколения, както и много почитатели на „Щурците“. Кирил Маричков получи специален поздрав и букет от примата Лили Иванова, която снощи имаше концерт в Благоевград и неможа да присъства. Сред гостите се открояваха президентът Петър Стоянов, Васил Найденов, Стефан Димитров и Богдана Крадочева, Звезди Керемидчиев, Атанас Пенев, а на сцената заедно с Маричков излязоха Валди Тотев, Иван Лечев, Венко Поромански и Славчо Николов.
11.05.2023
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz