Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

В Бургас са задържани двама криминално проявени мъже след гонка с полицията
Двама криминално проявени мъже от Ямбол / на 27 и 31 години/ са задържани от служители на първо Ру Бургас, след като предизвикали пътен инцидент с материални щети с три леки автомобила по ул. “Индустриална”, а след кратко лутане в пресечките на кв. “Победа”навлезли челно в пресечката за следствения арест и минавайки през двете метални врати, спрели във вътрешния двор.
Полицейските действия стартирали около 16.06 ч. След получен сигнал за инцидент в района на пункта за технически прегледи на “Шел”, разположен на ул. “Индустриална”, при който агресивен мъж опитвал да се саморазправи със служител от пункта. Отзовалият се на сигнала патрул е забелязан от нападателя, който бил в неадекватно състояние и заедно с втори мъж се качил в джип “Мерцедес” със софийска регистрация и с висока скорост се опитал да избяга, блъскайки три леки автомобила по ул. “Индустриална”, нанасяйки им материални щети. “Мерцедесът” навлязал в кв. “Победа” и след кратко лутане водачът му - 31 годишен неправоспособен водач се насочил към ул. “Вая” с цел излизане на околовръстното шосе, но объркал пресечките и челно преминал през двете метални врати на следствения арест към бургаска затвор, спирайки във вътрешния двор. Един от мъжете изхвърлил на земята пакет със суха тревна маса / вероятно “друсан чай”/, след което са задържани от служителите на първо Ру Бургас. След инцидента вратите своевременно са затворени, като не е допуснато излизане на задържани лица.
Към момента продължават огледи на местопроизшествието, както и допълнителни процесуално-следствени действия. Двамата мъже са тествани за употреба на наркотици, но пробите им са били отрицателни въпреки неадекватното им поведение. Работата по случая продължава
03.05.2023
Share
Бургас - арест


03.05.2023
тегло: 591 KB
размери: 1090X1479 px
автор: Румен Раканов
Бургас - арест


03.05.2023
тегло: 699 KB
размери: 1150X1600 px
автор: Румен Раканов

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz