Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Близо 90 мотористи се впуснаха в надпреварата „Хард ендуро Голица 2023“
За първи път с. Голица, община Долни чифлик, е домакин на кръг от състезателния календар по хард ендуро. Организатор на днешната надпревара е Мото спортен клуб „Ендуро“ – Варна, с помощта на общините Долни чифлик и Варна. „Хард ендуро Голица 2023“ е за аматьори. Разстоянията, които ще изминат състезателите, са между 50 и 70 километра, разпределени в 3 трака – стандарт и експерт и АТВ. Предвиден е и отделен трак за УТВ-та.
Мотористите стартираха в леко затворен кръг с препятствия, след което поеха по маршрута в планината, където са поставени 4 контроли. „Трасето е маркирано и обезопасено, има хора, които евентуално да помагат на закъсалите. В нормални условия трасето се минава между 2 и 3 часа. Направено е така, че да се съобрази с възможностите на състезателите. Записали са се близо 90 състезатели от цялата страна, съобщи Пламен Атанасов - един от организаторите на състезанието и съпредседател на Мото спортен клуб „Ендуро“ – Варна.
Със своето АТВ в надпреварата се впусна и добилият широка популярност у нас с акциите си срещу незаконните мигранти Динко от Ямбол.
22.04.2023
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz