Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Кампанията „Пази детето в интернет“ насочва усилията си към повишаване на дигиталната култура на родителите
Вторият етап на образователната инициатива „Пази детето в интернет“ на ЗК „Лев Инс“ през 2023 година ще премине под мотото „Твоето дете вече знае как да се пази в интернет! Сега е твой ред!“.
На пресконференция днес екипът на кампанията обяви старта инициатива, която през 2023 година ще се съсредоточи върху повишаване на дигиталната култура на родителите. Изпълнителният директор на ЗК „Лев Инс“ АД Валентин Илиев подчерта, че грижата за сигурността на децата е основен приоритет в социалната политика на компанията повече от 16 години. В пресконференцията взеха участие и експертът по киберсигурност Явор Колев и националният координатор на кампанията „Пази детето в интернет“ Зоя Василев. Те отчетоха, че в рамките на година са достигнали до повече от 120 000 деца и преподаватели в цяла България.
Олимпийската шампионка по карате и посланик на кампанията Ивет Горанова, отправи предизвикателство към учениците между 1 и 12 клас. А именно: „Да ни покажат през картини, фотографии, графики или арт инсталации своята представа за начините да се предпазим от психическо насилие, финансови измами, сексуални посегателства, кражба на профили и други зложелателни действия в Интернет. Всеки ученик или клас може да види условията за участие на сайта detetovinte
et.bg и да ни изпрати своето произведение с бланка за участие на e-mail: detetovinte
et@lev-ins.com. Всяка творба ще бъде публикувана в галерията на страницата на „Лев Инс” във facebook до 19 април, а тези с най-много харесвания ще спечелят страхотни награди!“.
16.03.2023
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz