Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Петринел Гочев представи дебютния си филм „Български кораб потъва в бурно море“ пред медиите
От 3 март в кината зрителите ще могат да видят един български филм, направен за цялото семейство. „Български кораб потъва в бурно море“. Лентата е дебютна за режисьора Петринел Гочев, известен с театралните си постановки и творби в изобразителното изкуство. Сценарият е негово дело в съвместна работа с актрисата и художник Гергана Змийчарова. Зад камерата застава Румен Василев, а продуценти са Галина Тонева и Кирил Кирилов от ГАЛА ФИЛМ.
Главните роли са поверени на малките таланти – Ален Ангелов, син на актьора Деян Ангелов, и Християн Манолов. На екран се завръща и обичаният актьор Михаил Мутафов. В останалите роли влизат Гергана Змийчарова, Димо Димов, Весела Бабинова, Станислава Николова и други
Филмът разказва историята на седемгодишният Петьо, който няма търпение да стане голям и брои дните до започване на учебната година, когато в една слънчева сутрин разбира от майка си, че баща му е заминал в чужбина. Петьо е изпратен в принудителна ваканция на село. Там Петьо открива приятелството в лицето на шестгодишния Филип и двамата се изправят срещу Тайфата и Истината.

28.02.2023
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz