Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

ФК " Спартак Варна" започва занимания
Футболистите на Спартак (Варна) направиха първа официална тренировка за 2023 г. Тя бе открита за привържениците на клуба и медиите и се проведе на клубния стадион "Спартак", съобщава „sporal.bg". Старши треньорът Димитър Димитров встъпи официално в длъжност на 1 януари 2023 година, а част от екипа му остават треньорите Тодор Киселичков, Георги Чиликов, Евгени Русев и Ангел Павлов.

"Търсим баланса в състава", каза Херо, като добави, че ще се търсят още 4-5 футболисти. Има предварителни два договора с чуждестранни футболисти. Очакванията на старши треньора на „соколите” са в състава да има 20 полеви футболисти и трима вратари.

Подготовка с отбора започват: Жоао Марио Нунес Фернандес, Андриан Димитров, Александър Цветков, Кристиано Фигейредо, Александър Белоусов, Иван Дичевски, Християн Христов, Никола Борисов, Пламен Димов, Виктор Митев, Божидар Васев, Румен Руменов, Ивайло Климентов, Родни Антуи, Здравко Димитров, Емануел Моура, Велислав Боев, Денис Баланюк, Ромееш Ивей, Лиандро Мартис.

Следващите два дни - на 5 и 6 януари всички футболисти ще преминат задължителните медицински прегледи. Подготовката във Варна ще бъде до 18 януари 2023 г. като тя ще се провежда на естествения терен в СК "Локомотив" във Варна. На родна земя се изиграят две контролни срещи – на 14 януари с Локомотив (Горна Оряховица) и на 18 януари с Добруджа.

Предстои двуседмичен лагер в Анталия от 19 януари до 3 февруари. Там ще се изиграят четири контролни срещи, уточнени и са и съперниците. На 21 януари "соколите" ще играят с Черноморец (Одеса), на 25 януари с Малишево (Косово), на 29 януари със Спартак (Минаж) и на 2 февруари с Македония Гьорче Петров. Първият официален двубой за футболистите на Спартак е срещу Лудогорец в седмицата 10 - 12 февруари.
04.01.2023
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz