Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Разследват умишлено умъртвяване на 38-годишния мъж от кв.'' Бадема''
Досъдебно производство за умишлено умъртвяване на 38-годишния З.П. е започнато в РУ-Хасково, съобщават от прокуратурата.  Младият мъж почина тази сутрин след сбиване в новогодишната нощ.

До момента е установено, че на 01.01.2023 г. в хасковския квартал "Бадема", в апартамент З.П. и двама негови приятели - А.М., на 37 год. и Х.Л., на същата възраст, се събрали да празнуват настъпването на новата година. В резултат на употребеното количество алкохол, след полунощ, между тримата е възникнал скандал, който е прераснал в сбиване.

На З.П са били нанесени повърхностни рани в областта на главата и ръцете, след което е бил откаран в болница в Хасково, където по-късно е починал. Няма данни смъртта на 38-годишния мъж З.П. да е настъпила вследствие на причинените наранявания при сбиването. Това показва първоначалната медицинска експертна справка.

Под надзора на Окръжна прокуратура - Хасково са били извършени незабавно действия по разследването - оглед на местопроизшествие, разпити на свидетели, назначена е съдебно-медицинска експертиза, иззети са веществени доказателства, извършени са претърсвания.

Продължават действията по разследването за изясняване причината за смъртта на младия мъж.
01.01.2023
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz