Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Невяна Владинова връчи за първи път приз за високи танцови постижения на International Dance Open
Радост Брайкова от Балетно студио „Джулия“ бе първата българска балерина, която получи специалния приз за високи танцови постижения „Невяна Владинова“. Той й бе връчен лично от вицепрезидента на БФХГ и Златно момиче на българската художествена гимнастика Невяна Владинова по време на тържествена церемония на Inte
ational Dance Open. Международното танцово състезание се провежда за втори път в България, организирано от Николина Въкова.
„За първи път съм на такова грандиозно танцово състезание и много се вълнувам“, сподели Невяна Владинова пред публиката.
Владинова бе изненадана от организаторите със специални подаръци в знак на признателност за подкрепата й, сред които бяха персонализиран сет куфари, луксозен годишен планер, ръчно изработени свещи и специален плакет. След церемонията Владинова бе заобиколена от множество почитаели, на които раздаде автографи.
„Много съм щастлива от подкрепата на г-жа Владинова, за нас тя значи изключително много, защото работим заедно в осъществяването на мисията ни – да дадем поле за изява на талантливите деца, да им помогнем да следват мечтите си и да популяризираме танцовото изкуство в България“, сподели Николина Въкова.
По време на двудневното състезание бяха раздадени много награди. Като школа с най-много завоювани първи места в конкурса бе отличена AXIS, Молдова, следвана от Танцово студио „Амелия“, София, и „Теросихора“, Стара Загора.
Най-многобройни бяха участниците от Танцово училище Estreia, Танцово студио „Амелия“ и “Sky dance”.
Общо над 1000 деца премериха сили в танцови умения по време на двудевния конкурс в стиловете: класически балет, характерен танц, лирикъл, джаз, контемпорари, модерн, мюзикъл, шоу денс, хип-хоп и др.
Победителите получиха специално изработени за конкурса медали и подаръчни ваучери от спонсорите. Бе присъдена и специална стипендия за участие в мастърклас по класичеки балет, характерен и модерен танц от Маргарита Георгиева, член на журито.
Международният конкурс Inte
ational Dance Open е първият семейно ориентиран танцов конкурс, който приветства на сцената си както любители-танцьори, така и професионалисти, които се състезават в две различни лиги. В него се включват танцьори от цял свят по време на различните му издания в София, Новаля, Дубровник, Задар, Кипър и др.
21.11.2022
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz