Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Над 1000 танцьори се борят за приз „Невяна Владинова “
Със зрелищно откриване стартира международното танцово състезание Интернейшенъл Данс Опън в София, което се провежда на 19 и 20 ноември в Overgaz Arena Hall.
Първият състезателен ден бе открит от балерините от Танцово студио „Амелия”, София, които са медалистки от редица български и световни танцови форуми. Те приковаха вниманието на аудиторията с изящните си изпълнения в джаз, контемпорари и лирикъл. В състезанието ще се включат над 1000 деца от танцови клубове от България, Украйна, Румъния, Хърватия, Молдова, Турция и Унгария, които ще премерят сили на сцената в различни стилове: класически балет, модерен танц, джаз, лирикъл, контемпорари, мюзикъл, шоу денс и др. Оценява ги звездно жури с едни от най-изтъкнатите хореографи и танцови специалисти у нас. По време на състезанието за първи път в България ще бъде връчен специален приз, учреден на името на Невяна Владинова, като гимнастичката ще връчи отличието на най-изявения солист. ова е второ издание на състезание Интернейшенъл Данс Опън у нас.
Първото му издание в България беше през април 2022 година, а сега представителят на конкурса за България Николина Въкова, е подготвила още по-бляскаво и пищно събитие, на което всички танцьори от 3 до 25 годишна възраст ще се потопят в предколедната атмосфера и магията на танца.
19.11.2022
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz