Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Със специални оферти и промоции отвори врати първият ритейл парк в Перник
Първият в града ритейл парк беше открит на официална церемония днес в Перник. 
Търговският комплекс е разположен на близо 40 дка площ, като е един от най-мащабните и най-модерните проекти в региона. Комплексът е тип „ритейл парк“ и ще предлага много предимства на своите клиенти. Паркът е със застроена търговска площ от над 15 000 кв. м, разпределени в 17 самостоятелни магазина. Ритейл паркът бе изграден в срок от една година, а изпълнител е строителната компания МСК ГРУП. Проектът предлага паркинг за посетители с близо 400 места.
"За нас като инвеститор е радостен фактът, че концепцията на ритейл парк, която се реализира за първи път в града, привлече авторитетни и международни търговски марки. Амбицията ни е да създадем повече и по-добри възможности за пазаруване и развлечение и да допринесем за развитието на бизнес средата в града и региона", коментира г-н Роман Романов от Риджънтс Пропърти Адвайзърс, дружеството ангажирано с управлението на проекта.
"Парковете са по-удобни за пазаруване на микс от разнообразни стоки за цялото семейство. Пазаруването в комплекса е много удобно, спестява време и предлага конкурентни цени.", обясни Роман Романов.
Проектът успя да привлече за първи път в Перник хипермаркета MR. BRICOLAGE, най-голямата верига за търговия с обувки в Европа CCC, немската компания KiK, пицария DOMINO’S и оптиката OPTICLASA.
Миксът от наематели цели т.нар. one stop shopping, при който цялото семейство има възможности за пазаруване. На територията на парка отвориха врати веригата магазини за битова електроника, офис оборудване и телекомуникационни продукти Техномаркет, водещата верига за търговия с хранителни стоки Billa, LILLY дрогерии и популярната верига магазини, предлагаща облекла за цялото семейство и продукти за дома PEPCO. Магазини в парка имат още популярната мрежа за изгодно пазаруване KiK, обектите за мода за мъже, жени и деца, както и дома - SINSAY.
В скоро време предстои откриване на заведение от популярната верига DOMINO’S, магазин на OPTICLASA, кафе-сладкарница и заведения за хранене, както и клон на Инвестбанк.
За официалното откриване на ритейл парка магазините са подготвили специални промоции и отстъпки. За деня на събитието магазин Billa има специална промоционална брошура, а от 27 до 30 октомври перничани може да се възползват от 20% намаление в ССС. В Дрогерия Lilly намаленията стигат до 50%, в КiК до 20%, а Sinsay и Pepco са предвидили различни намаления на отделни артикули.
На официалното събитие присъстваха кмета на Община Перник Станислав Владимиров, инвеститорите от „Перник Плаза Ритейл“, дружеството управляващо проекта „Риджънтс Пропърти Адвайзърс“, строителната компания МСК ГРУП, архитект Стефан Тангълов, автор на проекта, както и партньори и представители на наемателите
Проектът Ритейл Парк Перник Плаза е изключително благоприятен за развитието на града, социалната среда и неговата инфраструктура. С неговото изграждане ще се открият 300 нови работни места, ще се благоустрои района на града с един модерен търговски комплекс. Търговският център е с отлично местоположение и видимост - с лице на главен булевард „Юрий Гагарин“. Разположен е в близост до идеалния център на града и до ЖП гара. Осигурява се бърз и лесен достъп от всяка точка на Перник и близките населени места, включително София.

02.11.2022
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz