Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Рали „Гимкхана" се провежда във Варна
али „Гимкхана" се провежда във Варна. В официалната страница на състезанието е записано, че ГИМКХАНА е първенство за мъже и жени и е валидно за Държавно първенство, записано в Спортния календар на БФАС (Българска Федерация по Автомобилен Спорт) за съответната година. Провежда се в съответствие с Международния спортен кодекс на ФИА, Наредбата за организиране и провеждане на автомобилни състезания за съответната година на БФАС.

ГИМКХАНА се провежда на предварително ограден и ограничен за достъп терен, в рамките на който се преминават различни елементи представляващи изпитания за класиране. Настилката на трасето може да бъде асфалтова или макадамова, като по преценка на организатора и съблюдавайки сигурността на състезатели, официални лица и публика, могат да бъдат включени пясъчни и/или водни препятствия.

ГИМКХАНА представлява преминаване през това трасе, като целта е преодоляване на всички елементи от трасето за най-кратко време и без допускане на нарушения водещи до натрупване на наказания под формата на наказателни секунди.
30.10.2022
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz