Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Yettel и кампанията „Смело напред“ раздвижиха малки и големи в Северен парк
Лошото време не спря желаещите да се включат в последното събитие на кампанията „Смело напред“ и тази събота. Въпреки дъжда стотици ентусиасти избраха да отпразнуват Деня на София  с физическа активност и да участват в спортните предизвикателства на Yettel в подкрепа на по-здравословния начин на живот.
Дъждът не попречи на любителите на спорта и технологиите да се присъединят към атрактивния спот на Yettel в Северния парк в столицата, който беше част програмата на СОФИЯ ЪРБАН ЗОНА СПОРТ 2022. През целия ден свежите шатри на телекома приканваха минувачите да се раздвижат със забавни тренировки и да изпробват разнообразни смарт устройства, докато печелят тематични награди. Най-голям интерес сред малки и големи предизвикаха груповите тренировки на популярния фитнес инструктор Сами Хосни. Деца, тийнейджъри, родители и дори възрастни хора и дами в народни носии бяха заразени с мотивация и ентусиазъм от чаровния треньор, който им показа различни по трудност упражнения.
Готовите да се поизпотят избираха между индивидуални и групови тренировки с гири, ластици и с тежестта на тялото с продължителност от 5, 10 или 15 минути. В подкрепа на по-доброто им представяне те използваха смарт часовници от портфолиото на Yettel, с които следяха важни показатели като пулс, изгорени калории, изминато разстояние. Професионални треньори им даваха ценни съвети как да използват новите технологиите за допълнителна мотивация и постигане на спортните цели. Специално обособен корнер запозна присъстващите с най-актуалните смарт предложения от Yettel, които са в помощ на трениращите или на тези, които сега правят първите си стъпки в спорта. Двама късметлии от включилите се в предизвикателствата спечелиха и големите награди - Apple Watch SE GPS + Cellular или слушалки HAMA.
Събитието беше четвъртото от поредицата ивенти на кампанията „Смело напред“ на Yettel, с която телекомът иска да вдъхнови хората да постигнат балансиран начин на живот с помощта от новите технологии. Тя стартира в разгара на лятото във Варна и в Приморско, след което се пренесе и в столицата. Над 9000 души са станали част от събитията, а над 1500 са се включили в тренировките.

19.09.2022
Share
София – Yettel и кампанията „Смело напред“
19.09.2022
тегло: 408 KB
размери: 1080X1920 px
автор: Николай Варадинов
София – Yettel и кампанията „Смело напред“
19.09.2022
тегло: 505 KB
размери: 1080X1920 px
автор: Николай Варадинов
София – Yettel и кампанията „Смело напред“
19.09.2022
тегло: 550 KB
размери: 1080X1920 px
автор: Николай Варадинов

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz