Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

„Delta Roosters” спечелиха конкурса за поп и рок музика „София подкрепя българската музика”
Песента „Колко близо“ на група Delta Roosters спечели първа награда на конкурса за поп и рок музика „София подкрепя българската музика”.
Музиката и текстът са на Антон Серкеджиев.  Втора награда спечелиха „Целувай ме, аз те намерих” по музика, текст и аранжимент на Ивайло Терзиев в изпълнение: Антония Маркова, и „Ангел на любовта” – авторска песен на Пламен Ковачев в изпълнение на група WEIL. Пламен Ковачев получи и наградата в памет на Петър Гюзелев. Трета награда грабнаха група „Хоризонт” с песента „Пазя те”, а наградата на медиите получиха Маргарита Хранова и Донко Марков за песента „Надежда”
на Иван Кръстев по текст на Ваня Маркова. Песента на публиката се избира от зрителите, слушателите и публиката, като песента–фаворит може да бъде подкрепена със SMS на единен дарителски номер 17 777.
Специални награди за цялостно творчество получиха Михаил Белчев, композитора Асен Драгнев и Петя Буюклиева, гости на концерта бяха Алек Сандър и Едвин Гровел от Белгия и Богдан Томов, а водещ Атанас Стоянов от БГ Радио.
16.09.2022
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz