Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Синът на Боб Марли представя последния си албум на джаз фестивала в Боровец
Синът на Боб Марли - Джулиан Марли, представя последния си албум на джаз фестивала в Боровец снощи.  Музикалният проект е озаглавен "As I Аm" и се състои от 17 песни, а за концерта му в България са включени и песни на баща му. Това е второ посещение на Джулиан Марли в България.
Джулиан Марли е роден през 1975 година в Лондон, като прекарва детството си между Англия и Ямайка. Има четири издадени албума, като за третия от тях - "Awake", получава номинация за "Грами" в категорията за най-добър реге албум.
В третата фестивална вечер публиката в Боровец видя и чу новия проект на Михаил Йосифов и "Новините в джаза". В групата тромпетистът, композитор и преподавател събира екип от млади музиканти, повечето от които все още учат в Националната музикална академия "Панчо Владигеров". В „Новините в джаза“ участват самият той, Велека Цанкова (вокал), Лъчезар Кацарски (вокал), Александрос Красидис (саксофон), Николай Костадинов (пиано), Красимир Зафиров (китара), Калина Андреева (бас) и Ивайло Манев (барабани).
08.08.2022
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz