Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Имани се завърна в България с концерт като вуду жрица
Имани се завръща в България като вуду жрица. Певицата с кадифен глас представя концерта Voodoo Cello на 2 юни в зала 3 на НДК. Организатори са Fest Team.§nbsp:

Завладяващият и дълбок глас на Имани разказа една истинска любовна история в унисон със седем виолончела, без каквито и да било допълнителни специални ефекти.

Фолк-соул, блус-рок, хип-хоп, фънк, а сега - и поп, и класика - преминаването през музикални жанрове с лекота е в кръвта на певицата, която представя новия си проект с вълненията на дебютант. С Voodoo Cello тя прави осем заклинания със седем виолончела и дава ново лице на хитове от поп и рок музиката от Radiohead, през Кат Стивънс, до Дона Съмър, t.A.Т.u. и Боб Марли.

Вълшебното музикално пътешествие е по идея и дизайн на самата певица, която казва: "Да си артист е привилегия, но тази привилегия идва с голяма отговорност". Имани сама преаранжира популярни песни като прави символичното си вуду заклинание. В нейния стил, тя преобразява добре познати песни и ги представя по изцяло нов начин.

Певицата влиза в силния женски образ на вуду жрица, вдъхновена от различни култури. Определят Voodoo Cello като мистичното пътуване на жена, надарена с магически сили, а песните - разкриват нейната съдба. Историята започва в мрака и завършва в светлината, но преди това жрицата трябва да се пребори със собствените си демони. Тя създава свои танци и ритуали, чрез които постига вътрешен мир.

През последните десет години гласът на Имани вълнува и българската, и световната публика. Нейните два албума, хитовете Don’t Be So Shy и You Will Never Know, музиката към саундтрака на филма Sous les jupes des fille стигат до хиляди хора.
02.06.2022
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz