Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Инаугурация на президента пред паметника на Незнайния воин
"В идните години ще бдя страната да не се отклони от пътя. Ще отстоявам суверенитета, закона, сигурността и справедливостта.  Защото това е нашата дългосрочна и неотменна мисия. Политическата промяна е само първа крачка. Чакат ни още изпитания". Това заяви президентът Румен Радев на церемонията по встъпването си в длъжност.
„Победихме с общи усилия. Извадихме обществото от апатията. Върнахме на хората честните избори, а на парламента възможността да реформира отхвърления управленски модел, да укрепи държавността, да пребори корупцията, да съживи демократичните институции. Днес знаем около кои принципи градим единството си - за законност, справедливост и просветеност. За истинско европейско развитие на България”, добави президентът.
"Ще продължа да бъда президент на всички български граждани, независимо от партийна принадлежност, етнос и религия. Да отстоявам правата, интересите и достойнството на своя народ. Вярвам, че заедно ще продължим да градим свободна, демократична, просперираща и модерна държава. Да живее България!”, завърши речта си Румен Радев, който започва втория си мандат като президент.
22.01.2022
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2022 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz