Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Пресконференция на комисията по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи на Европейския парламент
В Дома на Европа (ул. „Г. С. Раковски“ № 124) в София се състоя пресконференция на членовете на Европейския парламент от комисията по граждански свободи.

Членовете на Комисията по граждански свободи София ин'т Велд (Обнови Европа, Нидерландия - председател на делегацията), Елена Йончева (С&Д, България), Клеър Дейли (Левица, Ирландия), Владимир Билчик (ЕНП, Словакия), Анализа Тардино (ИД, Италия), Патрик Яки (ЕКР, Полша) и Сергей Лагодински (Зелени/ЕСА, Германия) посетиха България на 23 и 24 септември, за да оценят спазването на върховенството на закона, като част от текущото наблюдение на ситуацията в целия Европейски съюз.



Работната програма на делегацията включва срещи с различни организации на гражданското общество, журналисти, както и с висши държавни и правителствени служители, включително с президента, министри, омбудсмана и главния прокурор. Очаква се членовете на ЕП да повдигнат пред тях въпроси, свързани с върховенството на закона, включително свободата на медиите и борбата с корупцията.
24.09.2021
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz