Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Започна ремонт на релсовия път на трамваи 20 и 22
Малко след 8.00 ч. тази сутрин започна ремонтът на релсовия път на трамваи 20 и 22, в участъка между ул. "Искър" и ул. "Екзарх Йосиф".  Причината е, че релсите са износени и ремонтът е наложителен, обясниха работниците на обекта.

Проблемния участък от релсовия път ще бъде подменен с нови линии. Това трябва да се случи в дните от 4 до 6 септември.

През това време трамваите, движещи се по линия № 20 и 22, ще се движат по скъсен маршрут съответно от трамвайно депо "Искър" до Младежки театър, двупосочно и от Автостанция "Изток" до Младежки театър.

Разкрива се и временна автобусна линия 22-ТМ с маршрут: от ж.к. "Западен парк" (крайна станция на автобусни линии № 72 и 77) по ул. "Западна", ул. "Кубан", бул. "Възкресение", наляво по бул. "Константин Величков", като в участъка от преди спирка "Ул. Освобождение" до бул. "Александър Стамболийски" автобусите ще се движат в споделеното трасе, както автобусите от линии № 11 и 83, на кръстовището с бул. "Александър Стамболийски" автобусите се включват в автомобилното платно), надясно по бул. "Тодор Александров", през площад "Независимост" по бул. "Княз Александър Дондуков", наляво по ул. "Бачо Киро", наляво по ул. "Искър", наляво по ул. "Веслец", надясно по бул. "Княз Александър Дондуков" и по маршрута до ж.к. "Западен парк".
04.09.2021
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz