Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Издателство „Книгомания” представи луксозната биография „Тя, Цветана Манева"
Преди няколко дена, на връх 24-ти май, излезна луксозната биографична книга „Тя, Цветана Манева" от Георги Тошев и Яна Борисова.  Изданието е цветно, с твърди корици и включва над 200 фотографии, някои от които се публикуват за първи път. Част от тиража е лимитиран и с колекционерска стойност: съдържа три пощенски картички от личния архив на Цветана Манева, непубликувани досега, и уникален аудиозапис саундтрак с монолог от пиесата „Тъгата на кралиците" от Яна Борисова в изпълнение на Цветана Манева на фона на музиката на Милен Кукошаров – пиесата „Облаци".

По този повод в театър „Азарян” се състоя бляскава премиера със специален гост Цветана Манева. Свои неизпратени писма до актрисата прочетоха Снежина Петрова, Мария Касимова - Моасе, Захари Бахаров, Юлиан Вергов, както и авторите Георги Тошев и Яна Борисова.

След официалната част феновете на Манева се наредиха но дълга опашка, за да получат автографи, сред които Христо Мутафчиев, кметът Йорданка Фандъкова, Бойка Велкова и Теодосий Спасов, Албена Денкова, Гала, Милен Кукошаров, Яна Маринова.
27.05.2021
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz