Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

От 7 септември в ефира на Нова тв тръгва новия крими сериал „Братя“
Екипът на Нова телевиция и „Hidalgo Productions“ представи с ексклузивен прожекция новия криминален сериал „Братя“ в „Платформа А6” на НДК снощи. 

Актьорите, екипът на филма и специални гости се събраха в „Платформа А6” в НДК за специална предпремиерна прожекция на на двоен епизод. „Братя“ е един от трите български сериала, които ще бъдат излъчвани в ефира на телевизията тази есен. В него освен заплетените криминални престъпления, зрителите ще видят и затрогващи човешки взаимоотношения. От верни приятели двамата братя Борис и Драгомир Донкови се превръщат в ожесточени врагове, изправяйки се един срещу друг в битка за любовта на една и съща жена.

В героите от сериала се превъплъщават актьорите Калин Врачански, Владимир Михайлов, Йоанна Темелкова, Искра Донова, Стойо Мирков, Башар Рахал, Деляна Хаджиянкова, Тодор Танчев и други. Изпълнителен продуцент на сериала е Краси Ванков с компанията „Hidalgo Productions“, която стои зад успеха и на комедийната поредица „All Inclusive“. Сценарият на новата криминална драма е дело на Теодора Маркова, Невена Кертова, Александър Чобанов, Георги Иванов и Пламена Велковски. Режисьори са Станислав Дончев, Николай Илиев, Боя Харизанова, Любомир Печев и Орлин Милчев. Композитор на саундтрака с музиката за сериала е Марио Балтаджиев.
01.09.2020
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz