Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Удължават ограниченията в придвижването за ромския квартал „Изток“ в Кюстендил
Удължават временната мярка за ограничаване движението вход-изход за ромския квартал „Изток“ в Кюстендил.  Това обяви областният управител Виктор Янев след проведена среща на Областния оперативен щаб, в която взе участие и главният държавен здравен инспектор доц. д-р Ангел Кунчев.
„За нас беше важно да чуем едно експертно мнение в лицето на д-р Кунчев. Така, че удължаваме с още една седмица ограниченията за ромския квартал „Изток““, обяви областният управител Виктор Янев. По негови думи сред заразените с коронавирус има и двама служители в учреждение, а това е именно Инспекцията по труда. Състоянието им е стабилно и те са изолирани в домовете си.
„Имам чувството, че щеше да е по-ефективно ако бях тук преди седмица или 10 дни, защото според мен работата в момента е свършена. Иначе мерките, който са взети дават резултат и аз виждам, че огнището в квартал „Изток“, а и по принцип в Кюстендил е под контрол. Естествено, че болните няма да свършат от днес за утре, ще има и нови, циркулация на вируса определено има, но според мен решението, което са взели от щаба е абсолютно правилно“, коментира доц. Ангел Кунчев.
30.06.2020
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2022 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz