Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Футболистите на Дунав спряха тренировки, мачът с Ботев Пд под съмнение
Футболистите на Дунав (Русе) спират участието си в първенството, заради неизплатени заплати. Момчетата на треньора Людмил Киров днес не излязоха за тренировка  и най-вероятно няма да играят в петък в Пловдив, където трябва да гостуват на Ботев.
Играчите на Дунав не са получавали заплати от месеци. Въпреки обещанията, че ще има нови собственици, които ще платят дължимото, до момента това не се е случило.
„Обстановката е катастрофална, няма никой, който да дойде да види каква е ситуацията, да вземе някакви мерки. Важните мачове предстоят, никой не го интересува абсолютно нищо. Нито стария президент, нито господина от Шумен, не му знам фамилията, който се води някакъв шеф. Ние думата пари не я знаем в нашата съблекалня, аз ви казвам, от 10 месеца имаме получени сигурно пет заплати, направихме компромис за април, за май да вземем половинки, съгласиха се футболистите, ние и това не можем да вземем“, каза треньорът Людмил Киров.
Неяснотата около отбора бе коментирана и от нападателя Юлиян Ненов, който определи ситуацията като трагична.
„Идват някакви хора, правят си бъзици с нас, днес, утре, вдругиден, направо плачевна история. Влизат, всичко ще е наред, момчета, тук до два-три дена, акциите прехвърляме, после документ чакаме, а документът бил при някакъв човек на лодката, то стана турски сериал. Мачовете си вървят, ние си играем, в смисъл колкото можем - на всеки е ясно, че точно в този момент на никой не му е до футбол. Всеки има семейства, деца, кредити, така че положението е много тежко. И аз, честно казано не виждам как ще се оправи това нещо“, заяви Ненов.
От днес работа спират всички - от домакина през масажистите до футболистите. Играчите на Дунав са категорични, че няма да играят повече без пари.
30.06.2020
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2022 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz