Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Станислава Айви представи новия си приключенски роман „Въображаема реалност“
Журналистът, писател и режисьор Станислава Айви представи пред публика в Casa Libri! новия си приключенски роман „Въображаема реалност“ снощи. 
Романът „Въображаема реалност“, издаден от „Колибри”, пресъсзава риалити формат, създаден, за да спаси бъдещето на телевизията и да върне към екрана зрителите. Екип от професионалисти решава да открие десетима участници от целия свят, които се намират в граничен момент от живота си, и да ги изпрати на малък самотен остров, забърквайки ги в многобройни ситуации, без те да знаят, че участват в телевизионна игра. Събитията обаче не се случват по сценарий и претърпяват неочакван обрат.
Станислава Айви, позната от телевизионния екран като Стаси Кара, е създател и водещ на телевизионното предаване „Като на кино“ в продължение на няколко години. Автор е на документалната книга „Като на кино“, в която са включени интервюта с големите имена във филмовата индустрия, както и на романите „Фалшът е начин на мислене“ и „Повикът на щастливата случайност“. В последните години работи върху документалната поредица Cinema Confidential и върху пълнометражната версия на дебютния си късометражен филм като режисьор I know what you did.
18.06.2020
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2021 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz