Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Километрична опашка от камиони и леки коли блокираха пътя към Дунав мост
Задръствания от камиони, които чакат да преминат граничния пункт Дунав мост, и леки автомобили в посока към града, блокираха тази сутрин пътя Русе-Силистра. Това наложи екипи на „Пътна полиция“ да отбиват движението от град Мартен към Русе през село Николово.
До напрежението се стигна заради големия трафик на тежкотоварни автомобили, които са двойно повече от обичайното. Още от 4 часа сутринта полицията е започнала да ги спира на Бяла, за да не се получава струпване в района на моста, и да ги пропуска поетапно към Русе. Опашката към граничния пункт тази сутрин беше над 10 км, а само вчера са преминали 2500 камиона. Причините са облекчените мерки за преминаване на границите и ремонтът на международния път Е-79 край Мездра, поради което шофьорите, вместо да минат през Дунав мост 2 при Видин, предпочитат да ползват Русе-Гюргево.
Полицията е включила още пет допълнителни екипа за регулиране на движението, съдействие ще окажат и служители на ДАИ. Предстои да се въведе днес организация за използването на създадения буферен паркинг по международния бул.“България“, за да се разтовари пътя Русе-Силистра.

17.06.2020
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2021 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz