Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Димитър Тодоранов обяви предстоящите събития на фестивала „Арт поток 2020” в Hacienda Beach
Тази годи „Hacienda Beach”, Лозенец организира петото издание на „Арт поток – фестивал на изкуствата“. Събитието ще се проведе традиционно в края на юли и Царево ще се превърне в лятна столица на културата.

По този повод мецанатът Димитър Тодоранов обяви част от събитията, които са планирани за фестивала – театрални постановки и представяне на нови книги в салона на читалище „Георги Кондолов“, изложби в зала „Галерия“ на Общински исторически музей в Царево, богата музикална програма. Културните празници ще завършат с изложбата на децата от Лятната арт академия. Малките таланти от школата по рисуване ще творят цяло лято на малкия плаж в Лозенец. В края на академията всички малчугани подреждат творбите си, които са създали на брега на морето.

В пресконференцията взеха участие художникът Стефан Божков, арт директор на Hacienda Beach, продуцент Кирил Кирилов, актьорите Ненчо Илчев и Кирил Ефремов и Георги Тошев.

Програмата на фестивала включва:

Международната изложба „Без рамки“ в Историческия музей на град Царево с графики с художници от България, Унгария, Турция, Румъния, Сърбия и Северна Македония

За първи път на „Арт Поток“ ще бъде изиграна и пиесата „Който оцелее, нека разкаже“, постановка на Богдан Петканин, с участието на Руслан Мъйнов, Мария Сапунджиева, Кирил Ефремов, Сашо Кадиев, Ненчо Илчев и млади актьори. Друго представление, което ще се играе по време на фестивала е „Мъжът на жена ми“, постановка на Мариус Куркински с участието на Ненчо Илчев, Кирил Ефремов и Мария Сапунджиева

Тази година в Лозенец ще бъде открит и Амфитеатър, който ще събира около 300 зрители, той е до самото море, в близост до Малкия плаж на Хасиенда Бийч

Книгите и авторите, които ще бъдат представени са:

- “Книга за песните”- Стефан Вълдобрев, който ще направи и литературен джемсешън

- “Дневници и делници “- Татяна Лолова, автор: Георги Тошев

- “Георги Парцалев - Хамлет от град Левски” – автор: Георги Тошев, както и документалният филм за Георги Парцалев с автор Георги Тошев - “Рицарят на смеха” .

- “Забранената книга за фокуси. Тайните на 51 фокуса” от любимият на всички актьор и маг Ненчо Илчев

- “У майкини” - Иво Сиромахов

В Хасиенда Бийч ще има издание на проекта на Диана Алексиева „Поетите“, в който популярни актьори ще четат известни класически произведения, отново на сцената на клуба ще дебютира и моноспектакъла „Мъжът ми е виновен“ от Лиза Шопова с участието на актрисата Силвия Лулчева.


10.06.2020
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz