Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Полицаи в Русе пуснаха сирени за медиците, те им отвърнаха с аплаузи
Полицаи от Русе организираха акция в подкрепа на медиците от лечебните заведения. Свободните полицейски екипи пристигнаха в колона пред сградата на УМБАЛ „Канев“, където пуснаха сирените и светлините на патрулките. 

Самите служители на реда, излезли от автомобилите, ръкопляскаха в знак на признателност към лекари, медицински сестри, лаборанти и персонал. Полицаите изразиха по този начин и своята подкрепа за колежката си, която бе ранена в неделя при изпълнение на служебния си дълг. Тя бе блъсната от мотоциклетист и е с комоцио и хематом в болницата.

В колона със сирени и светлини полицейските патрулки преминаха и покрай сградата на Регионалната здравна инспекция, където служителите също са на първа линия в борбата с епидемията.

Медиците от УМБАЛ „Канев“ върнаха жеста на полицаите, като на свой ред излязоха пред Хирургичния блок, за да им благодарят с аплодисменти.

„Чисто професионално и човешки искам да благодаря на колегите от МВР, които са на първа линия, както нас, за техния поздрав към нас, тяхната съпричастност. Ние им благодарим и се отзоваваме със същото към тях, че те и до момента работят заедно с нас, няма притеснение нито в тях, нито в нас. Готови сме, ще работим за всички, които имат нужда от нас, както и те“, заяви изп. директор на УМБАЛ „Канев“ Иван Иванов.
14.04.2020
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz