Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Виктория представи на живо песента си “Tears Gettingн Sober”, с която ще участва на „Евровизия 2020”
Младата певица Виктория Георгиева представи пред група фенове и журналисти песента си “Tears Gettingн Sober”, с която ще участва на „Евровизия 2020” в Ротердам. 

Парчето е дело на Виктория и един от най-успешните български композитори Борислав Миланов, със съдействието на младите му колеги от Symphonix Inte
ational - Лукас Оскар Яниш и Корнелия Виболс, и е продуцирана от българската компания Ligna Studios.

“Много съм развълнувана, че точно “Tears Getting Sober” е песента, която ще изпълня на Евровизия. Тя е много лична за мен, защото имам много голямо участие в нея като автор. Вярвам, че ще представя България достойно през май в Ротердам.” - сподели младата певица,

Българското участие в Ротердам на „Евровизия 2020” се реализира като публично-частно партньорство между Българска Национална Телевизия и Ligna Group, като за първи път в участието на България в Евровизия се включва, като генерален спонсор българската компания iCard.

Българската публика ще може да чуе песента за първи на 7 март в ефира на предаването “Денят започва с Георги Любенов” по БНТ 1. Двата полуфинала и големият финал на Евровизия 2020 ще бъдат излъчени на живо по Националната телевизия на 12, 14 и 16 май от 22 часа. България ще вземе участие във втория полуфинал на 14 май.
07.03.2020
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz