Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

8-годишно дете от Сливо поле почина след отравяне с въглероден окис
Трагичен инцидент почерни Сливо поле, Русенско, след като 8-годишно момиченце почина, а 14-годишната му сестра и родителите са в болница в тежко състояние. По първоначална информация става дума за отравяне с въглероден окис. Нещастието се е разиграло днес следобед в дома на семейството. Родителите е трябвало да отидат на работа в хранителен магазин, но не са се явили. Изпратеният на място техен познат е видял, че спят, и решил да не ги безпокои. Той разказва, че не е усетил миризма в къщата и затова не се е усъмнил, че има нещо нередно. Малко по-късно техни колеги отново са отишли в дома, където вече са намерили и четиримата на леглата, с пяна на устата. Веднага е бил подаден сигнал на телелефон 112.

Изпратени са били пет линейки, полиция и пожарна. Извикани са били и близките, които бяха разстроени и притеснени. Родителите и по-голямото дете са откарани в болница с опасност за живота. Въпреки направената реанимация на място, 8-годишното момиченце е починало.

Най-вероятната причина е отравяне с въглероден окис от запушен комин. Семейството се е отоплявало с локално парно на дърва и въглища. Инцидентът се разследва.
06.02.2020
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz