Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Филмовата комедия „Екшън“ тръгна на голям екран с гала премиера в Cinema City – мол „Парадайс”
Дългоочакваната „eкшън”-комедия тръгна на голям екран с гала премиера в Cinema City – мол „Парадайс” снощи.  Специално за събитието от Канада пристигна един от главните актьори в продукцията - Юта Такенака. Заедно с него по червения килим преминаха и другите чуждестранните актьори Джонас Толкингтън (Америка), Тери Рандъл (Англия), Реймънд Стийрс (Америка), както и партньорите им от България Петър Петров–Перо, Пламен Димов и Милко Йовчев. За тримата това е първа главна роля в киното.

„Екшън“ е първият самостоятелен филм на сценариста Тео Чепилов („Под прикритие“, „Стъклен дом“ , „Домашен арест“) и режисьорският дебют на Радослав Илиев. По визията му е работил операторът Борислав Пенчев, който от години живее във Ванкувър

Филмът проследява историята на три хлапета с една обща мечта – да създадат най-великия филм от любимата им екшън поредица. Съдбата се намесва в живота им, когато при пътен инцидент те унищожават кола пълна с наркотици и трябва спешно да намерят огромна сума пари, за да се издължат на мафиотите, чиято е стоката. Тримата извършват немислимо престъпление – отвличат лентата на холивудски филм, който се снима у нас, за да поискат откуп от продуцентите. В последвалата серия от трагикомични ситуации, момчетата успяват да се забъркат в толкова големи неприятности, че българската, руската, еврейската и японската мафия са по петите им.


30.01.2020
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz