Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Окръжният съд в Русе остави за постоянно в ареста шофьора, причинил смъртта на бебе
Окръжният съд в Русе остави за постоянно в ареста шофьора, който причини смъртта на бебе при катастрофа с колата си. 43-годишният Данаил Тодоров, който няма книжка, катастрофира в четвъртък вечерта след употреба на алкохол – 2.44 промила.

Окръжният прокурор Георги Георгиев поиска най-тежката мярка, тъй като се касае за престъпление с висока обществена опасност. Обвиняемият е причинил смъртта на дете на година и половина, а други две жени – съпругата му и нейната 17-годишна дъщеря, са със средна телесна повреда.

Мъжът има десет присъди зад гърба си, като последната е за грабеж, противозаконно проникване в чуждо жилище и изнасилване. След 5 г. и 11 месеца лишаване от свобода, през 2015 г. е бил освободен от затвора. Сегашното му престъпление не е първо нарушение на пътя, а е рецидив, но в предишните случаи на пътни инциденти щетите са били само материални.

Според обвинението има реална опасност обвиняемият да се укрие, тъй като за извършеното престъпление го заплашва затвор от 5 до 20 години. Самият Данаил се разплака и изрази съжаление за случилото се.
23.12.2019
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz