Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Ненчо Илчев представи книгата си „Забранената книга за фокуси“ за деца
Актьорът от „Комиците” и фокусник Ненчо Илчев споделя с читателите си, малки и големи, тайните на 51 фокуса в книгата си „Забранената книга за фокуси“.  Всеки от фокусите е представен стъпка по стъпка, за да бъде лесно разбрана техниката за изпълнение, и трикът, който трябва да се пази от наблюдателността на зрителя. Към книгата са включени и реквизити за направата на някои от описаните фокуси – класическите „Невидимата монета“, „Изчезващата вода“, фокуси въженца, топчета, зарчета, бобчета и кибритени кутийки.

В уводната част той разказва за първите „магьосници“ Айзък Хаукс, за Жан Южен Робер – Худин, който слага началото на модерната магия със своите „Фантастични вечери“ в Париж, за 90-минутното шоу на първата двойка илюзионисти Джей Ен Маскелин и Кук в Англия, за Аликзандър Херман, който пръв налага атрактивното сценично облекло, и разбира се, за Хари Худини – първият вълшебник, който въвежда взаимодесйтвието с публиката като част от шоу програмата.

Биографията на Ненчо е пълна с чудеса – днес е звезда в популярното тв шоу , притежава почти пълната колекция с фокуси на Мистер Сенко, като студент попада в класа на Стефан Данаилов, който развива артистичния му талант.

Книгата ще бъде представена за детската публика на щанда на „Книгомания” и в клуб „Перото”.
10.12.2019
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz