Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Камион прегази 5-годишно дете в Русе, шофьорът избяга
5-годишно дете загина в Русе, след като бе блъснато от камион. Инцидентът е станал около 11.30 на улица в квартал „Долапите“. Шофьорът е избягал и се издирва от полицията.

Момиченцето се е разхождало с баба си, когато камионът е връхлетял отгоре му. Съседката Йорданка Камарашева е била една от първите, които са се притекли на помощ, след като чула виковете на бабата. „Като идвам тук, на мястото, гледам детето окървавено. Питам бабата какво стана, каза - мина един камион, тук отдолу. Голям, син. Разхождали са се с кучето и камионът е дошъл откъм от свинарниците и е завил. Как, къде се е шмугнало детенцето, не е ли видял този, че го е блъснал“, разказва жената.

В края на улицата покрай река Русенски Лом има бивши свинарници и съмненията са, че камионът е свързан с хората там. „Не мога да кажа, трябва да се потвърди информацията кой е бил, засега малко са противоречиви мненията за автомобила. След като се установи, тогава ще знаем със сигурност“, коментира кметският наместник на кв.“Долапите“ Светлин Савов.

На мястото продължават огледите на полицията, а от общината имат готовност да помогнат на семейството.
12.11.2019
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz