Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Яна Титова представи дебютния си филм си „Доза щастие“, по романа на Весела Тотева
Режисьорът Яна Титова представи пред избрана публика първия си пълнометражен филм „Доза щастие“, по истинската история на журналиста Весела Тотева. В основата на филма стои и нейната вълнуваща битка в търсене на личното щастие на фона на особената динамика на 90-те години. Лентата проследява период, в който наркотиците стават широко достъпни в България, а борбата с тях е истинско изпитание на волята.

Главната женска роля е поверена на Валентина Каролева, за която това е дебют в киното, след завършването на актьорско майсторство в Лондон. В действителност, с този филм Валентина приема изключителното предизвикателство да се превъплъти в ролята на своята майка. Основните мъжки роли са поверени на Димитър Николов, познат от множество театрални постановки и късометражни продукции и Александър Алексиев, любим на публиката от „Възвишение“, „Откраднат живот“. В останалите роли участват Димитър Николов, Асен Блатечки, Лидия Инджова, Васил Бинев, Иван Бълнев, Силвия Лулчева, Стефан Вълдобрев, дъщерята на Яна Титова и Александър Алексиев – Ая и много други.

Операторската работа по филма е поверена на Мартин Балкански, а Placebo подаряват музиката към филма.

Филмът „Доза щастие“ , който тръгва на голям екран по кината от 8 ноември, е по сценарий на Яна Титова. Продуценти са NO BLINK Studios в лицето на Александър Алексиев и Николай Стоичков,
06.11.2019
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz