Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Водач загина при катастрофа между тролей и кола в Русе
Фатален инцидент с тролейбус на градския транспорт стана тази сутрин в Русе. Лек автомобил "Пежо" е катастрофирал в превозното средство, като при удара шофьорът на колата е загинал на място. 

Катастрофата е станала на бул. “Тутракан“ на обръщалото при Захарния завод. Тролейбусът, който се движи по 27-а линия, е бил празен, тъй като е отивал да вземе пътници от началната си спирка. По думите на шофьора му, е спрял на знак стоп, преди да направи обратен завой. Видял е леката кола в далечината, но е била на голямо разстояние, и затова е предприел маневрата.

Лекият автомобил „Пежо“ обаче се е движил с много висока скорост на хлъзгавия път в средната лента. Той се е врязал в задната част на тролея, без спирачен път и без опит да се отклони в крайната дясна лента, за са избегне удара.

Водачът на тролея веднага е слязъл и се е опитал да окаже първа помощ, но 60-годишният шофьор на автомобила е загинал на място. Извиканият екип на „Спешна помощ“ само е констатирал смъртта му. Причините за тежкия инцидент се изясняват.
30.10.2019
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz