Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Мис Свят България Маргарита Киприянова дари техника на хора с психични проблеми
Не само красотата, но и любовта и добротата към хората ще спасят света. Това е жизненото кредо на Маргарита Киприянова, по-известна с артистичното си име Марго Купър - Мис Свят България 2019.  Днес красавицата посети два центъра за настаняване от семеен тип за хора с психични проблеми в село Айдемир, Силистренско и в град Дулово. Тя подари битова техника на домуващите в центровете, поговори с тях и екипите, които се грижат за хората.

Потребителите на социалните услуги благодариха на Марго за уважението и съпричастността към съдбите им и й пожелаха успешно представяне в конкурса Мис Свят, чийто финал е през декември в Лондон. Всяка от 133-те участнички трябва да осъществи социален проект „Красота с цел“. Марго избира каузата за психичното здраве на възрастните хора. Проектът й е ориентиран към подпомагане на хората с увреждания и подобряване условията им на живот в институциите, нещо, което според нея в България не е направено достатъчно.

"Това са най-ценните подаръци за мен", заяви Марго Купър след като домуващите й подариха сувенири и рисунки, направени от тях в часовете по трудотерапия.
29.10.2019
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz