Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Трима посланици откриха осмия Уиски фест София 2019
Ралица Скорчева-Славова и посланиците на САЩ Херо Мустафа, на Великобритания Ема Хопкинс, и на Ирландия Майкъл Форбс откриха осмия Уиски фест 2019 в Sofia Event Center.  Това е първото обществено събитие на новия американски посланик Херо Мустафа след връчването на акредитивните и писма в Президентството.

В продължение на 3 дни, от 25 до 27 ноември в столичния Paradise Center най-голямото и престижно уиски събитие в Централна и Източна Европа дава възможност на ценителите да избират между повече от 100 марки и над 300 разновидности от кехлибарената течност. Специална зала е отделена за почитатели на ром и коняк, и за любителите на пури, а на терасата звучи жива музика, заедно с модерни и класически уиски-коктейли.

Една от изненадите на събитието са световноизвестни лектори, които пристигат от различни страни, за да разкрият интересни детайли по време на майсторските класове.

На място може да се подкрепи и социалната кауза на фестивала за засаждане на дъбови дървета в София, със закупуване на допълнителен билет, който от своя страна дава шанс за печалба на пътуване до три уиски дестилерии в Шотландия, както и Golden Tour на култовата атракция The Scotch Whisky Experience в сърцето на Единбърг.

Организаторите на Феста препоръчват да се пие много вода по време на дегустациите и да се консумира алкохол отговорно. Дегустационната мярка е половин унция – 15 мл., което е официалният фестивален уиски драм.
26.10.2019
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz