Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Татяна Лолова представи автобиографията си „Дневници & делници“ в клуб „Перото”
Обичаната от всички актриса татяна Лолова представи пред почитатели в клуб „Перото” втората си автобиографична книга „Дневници и делници“ снощи. 
Книгата, издадена от „Книгомания”, е едновременно и дневник, и албум, посветен на публиката. В нея могат да се прочетат нейните бележки, впечатления и преживявания, случили се през годините – от детството, студентството, първите роли, първата книга, получаването на наградата Аскеер, за радостите в личния й живот – срещата със Славето, появата на сина й Сава, на внуците Сава и Матео. Особено интересни са портретните описания на редица артисти като Лили Иванова, Стоянка Мутафова, Нейчо Попов, Тодор Колев, Григор Вачков, Невена Коканова, Георги Калоянчев-Калата, Велко Кънев, Калин Сърменов, Цветана Манева, Николай Хайтов, Никола Анастасов, Георги Русев и др. В тези кратки етюди са побрани цяла палитра от настроения – хумора й, болките, и любовта й към живота и професията на артиста.
Немалка е ролята на съставителя и редактора Георги Тошев. Творческият усет да подбере най-интересните за публиката и най-ценните за времето пасажи, снимки и илюстративен материал буди истинско възхищение. Някои от снимките на обичаната актриса се публикуват за първи път в тази книга. А портретите и автопортретите са най-голямата изненада за художническия й талант – в частта „Делници“ ще видите скици на Шекспир, Мерсия Макдермот, Иван Цветарски, Светослав Светославов-Славето.
12.10.2019
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2020 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz