Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Мистерии и забавления в новото шоу по Нова телевизия „Маскирания певец”
Тази есен зрителите на Нова телевизия ще станат част от забавното шоу наречено „Маскираният певец“. Известни българи приемат предизвикателството да живеят скрити зад маски в продължение на цели три месеца.  Уникални, създадени специално за шоуто, костюми на животни и митични същества крият участниците при всяка тяхна изява на сцената. Нито екипът на шоуто, нито дори приятелите и семействата на участниците знаят тяхната самоличност.
Продуцент на шоуто Магърдич Халваджиян представи на пресконференция само водещите на формата - Васил Василев–Зуек и Димитър Рачков. Другите известни лица са тези на детективския панел Мария Илиева, Гала, Герасим Георгиев-Геро и Ники Кънчев. Тяхната задача е да се опитат да разпознаят участниците, но мнението им няма никакво значение. На всеки лайв един от участниците ще отпада, като сваля маската си и това е този участник, който е събрал най-малко симпатии на зрителите. Победител ще е този, който остане последен.
Шоуто „Маскираният певец“ тръгва от Корея, където набира огромна популярност и пленява милиони по целия свят чрез клипове в социалните медии. Германия е първата европейска държава, която излъчва формата и той се превръща в най-гледания в историята на немската телевизия.

11.09.2019
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2020 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz