Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Челен удар на пътя Русе-Варна заради забранен ляв завой и отнето предимство
Тежка катастрофа след челен удар стана днес по обед на пътя Русе-Варна. Пострадал е един от водачите, а вината е във водач на трети автомобил, нарушил правилата за движение по пътищата.  



Инцидентът става в близост до разклона за Бъзън, когато от страничен път излиза джип „Мицубиши“. Шофьорът му не спира на знак „Стоп“ и предприема ляв завой, за да излезе на главния път, въпреки че има знак само за завой надясно. Движещият се в посока Русе лек автомобил БМВ, управляван от 20-годишен младеж, се опитва да избегне удара, но губи управление и се удря челно в товарен камион, който пътува към пристанището във Варна.



„Фактически предната кола изскача оттук и отсича пътя на БМВ-то, вследствие на което той се поднася и удря в мен. Де факто оттук нямаш право да правиш ляв завой. Както виждаш, съм дал плътно вдясно, вече извън платното, просто БМВ-то, като загуби управлението, и се ударихме“, каза шофьорът на камиона Димчо Иванов.



При сблъсъка колата е изхвърчала в нивата. След като е видял в огледалото какво се случва зад него, водачът на джипа се е върнал да окаже първа помощ.



На мястото на катастрофата са изпратени екипи на полицията и „Спешна помощ“. Младежът е откаран с фрактури в болницата, а движението в района бе затруднено.
09.09.2019
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz