Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Димитровград отбеляза своята 72-годишнина от основаването си
С уникално лазерно 4D шоу и "Фондацията" тази вечер Димитровград отбеляза своята 72-годишнина от основаването си. 



Хиляди димитровградчани се стекоха на площад "България", за да наблюдават лазерното шоу и зарята. Лазерното 4D шоу се прави за първи път в нашата страна.



Начало на празника започна с издигането на националното знаме. След това на сцената се качиха официалните гости кметът Иво Димов, народните представители Евгения Ангелова, Митко Полихронов, областният управител Станислав Дечев, председателят на общинския съвет Гергана Кръстева, Владица Димитров – кмет на Димитровград, Сърбия, Богдан Павленко – кмет на Димитровград, Русия, Ивица Глибо – заместник-председател на Кутина, Хърватия, като всички поздравиха жителите на Димитровград с празника.



По традиция градоначалникът Иво Димов награди успели деца и младежи от града. Награди получиха Валентин Станчев, европейският шампион по борба Георги Иванов, балканският шампион по джу-джицу Никола Балев, математичката Стела Бинева и шампионката по борба Таня Тенева.



На сцената се изяви и младата певица - 12-годишната Даяна Славова, която изпя "Облачел и бяло".



Кулминацията бе с група “Фондацията” – с участието на Кирил Маричков, Иван Лечев, Венко Поромански, Славчо Николов и Дони на площад “България”.


03.09.2019
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz