Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Пробит резервоар на ТИР разля 200 литра нафта на международния булевард в Русе
Румънски ТИР проби резервоара си в счупен капак на шахта и разля над 200 литра гориво на булевард “България“ в Русе. 
На място бяха изпратени екипи на пожарната, които да обезопасят участъка. Румънският ТИР пътувал за Букурещ, натоварен с фракция от кариерата край Стрелча. По думите на шофьора счупен капак на шахта е отхвръкнал и е пробил резервоара му. Наложило се е да отбие спешно и да извика помощ.
„Пред мен имаше друг камион и изведнъж капакът на канализацията се счупи, изхвърча и ми разби резервоара. Видях в огледалото нафтата как изтича и отбих. 200 литра сега са по булеварда и чакам от Румъния да изпратят хора, които да ремонтират резервоара, за да мога да продължа“, разказа румънският шофьор Константин Чукеш.
Според жителите в квартала това е пореден инцидент заради пропадане на пътното платно, още повече, че се кара и с висока скорост. Ограничението е 60 км в час, но не се спазва, а тировете с чужда регистрация профучават с над 100 км в час.
Преди повече от година Пътната агенция пое ангажимент да се направи основен ремонт и да се узакони международното шосе, което води към Дунав мост. До момента обаче това все още не е направено.
05.07.2019
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2020 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz