Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Опожариха пет автомобила в Русе, три са напълно унищожени
Пет автомобила горяха в Русе, а три от возилата са напълно унищожени при огнената стихия. Пожарът възникнал около 4 часа сутринта в кв. „Възраждане“. Огънят е тръгнал от лек автомобил „Фолксваген“, паркиран пред бл. „Тодор Койнов“, като впоследствие се е прехвърлил на съседните коли от двете му страни - „Хонда Сивик“ и служебен „Фиат“. Трите коли са изгорели напълно, като по думите на очевидци Фиат-ът е гръмнал на няколко пъти и е тръгнал на собствен ход.

Заради посоката на вятъра, пламъците са засегнали странично и лек автомобил „Форд“, но намесата на пожарникарите, които са извикани на място, е осуетила разпространението на огъня и щетите са предимно по купето. Най-слабо е засегнат лек автомобил тип „баничарка“, където от високата температура са разтопени само спойлерите.

Фолксваген-ът и Фиат-ът са собственост на семейство, което има бизнес с компютри. Някои от потърпевшите споделиха , че не е изключено да се касае за умишлен палеж, въпреки че не е имало проблеми и напрежение между живущите и собствениците на колите. Свидетели разказват, че пламъците са били огромни и хората са били възпрепятствани в опитите си да изтеглят колите си на безопасно разстояние.
24.06.2019
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz