Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Акцията в благоевградската полиция заради престъпление по любов
Розалина Кьосева, задържана за престъпления против правосъдието, е имала любовни отношения със затворника Вл. Георгиев – Боклука. Теглила е солиден кредит в негова полза, оперирала е със служебна информация. 

Днес на брифинг в присъствието на говорителя на Главната прокуратура Румяна Арнаудова, старши комисар Николай Хаджиев – директор на ОДМВР-Благоевград, районния прокурор - Борислав Ковачки, и директора на Дирекция „Вътрешна сигурност“ на МВР – Румен Ганев, бе обявено, че Розалина е привлечена в съда по четири обвинения.

Събраните от Районната прокуратура в Благоевград доказателства срещу разследващия полицай Розалина Кьосева са установили, че тя е провеждала процесуално-следствените действия като водещ дознател по досъдебно производство срещу едно лице, което ние считаме като криминален контингент, заяви говорителят на главният прокурор Румяна Арнаудова във връзка с проведената в понеделник специализирана акция срещу служител на ОДМВР – Благоевград. Арнаудова отбеляза, че към момента въпросното лице изтърпява наказание „Лишаване от свобода“ за участие в организирана престъпна група за наркотици постановено от Специализираният наказателен съд.

"Кьосева е разследващ полицай в 1-во РУ – Благоевград. Задържаната е изнасяла поверителна информация към лице, което е криминално проявено. По случая се работи активно от около 4 месеца. Розалина Кьосева е привлечена като обвиняема по 4 престъпления", разкри още главния прокурор", посочи Арнаудова.
26.03.2019
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz