Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Пламен Георгиев, КПКОНПИ: Корупцията ще бъде сведена до нива, които ще помогнат за развитието на държавата
В тежкия труд, с който сме се наели, трябва да има и хубави моменти като конкурсът „Страхливият умира всеки ден, смелият – само веднъж“ в памет на италианския магистрат Джовани Фалконе, заяви в Благоевград председателят на Комисия за противодействие на корупцията  и за отнемане на незаконно придобитото имущество (КПКОНПИ) Пламен Георгиев.

„Тази награда я приемам наистина като награда за работата на всички колеги, които положиха много усилия, за да може днес наистина да кажем, че в България има един антикорупционен орган, който вече работи и постига своите резултати“, каза още Георгиев, цитиран от "Фокус". Според него хората, работещи в комисията, са повярвали, че борбата с корупцията може да бъде доведена до успешен край. „Всички ние вярваме, че с нашата работа и всичко, което вършим - ще живеем в една държава, в която наистина корупцията ще бъде сведена до едни нива, които ще помогнат за развитието на държавата напред“, добави Георгиев.

Конкурсът, в памет на италианския прокурор Фалконе, се проведе за 10-та поредна година, днес в присъствието на Стефано Балди, посланик на Италия у нас, заместник-министърът на МВР Стефан Балабанов, Неврокопският митрополит Серафим.
26.03.2019
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz