Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Двегодишно дете оцеля в кола, пропаднала в дере до жп линията в Русе
2-годишно дете оцеля по чудо в автомобил, пропаднал в дере до жп линията в Русе. Инцидентът е станал по обед в близост до русенската болница. Автомобилът бил спрян на наклон и тръгнал назад на собствен ход.  В този момент майката е била извън колата, за да прибере свой близък от болницата. 35-годишната жена видяла с ужас как колата пропада по ската, докато детето е вътре. До инцидента най-вероятно се е стигнало, тъй като колата е била с работещ двигател, но не и с дръпната ръчна спирачка.

Пръв на помощ се е притекъл Ивайло Кьосев, който в този момент е минавал оттам. Той разказа, че е видял празния автомобил да пресича пътя и да се спуска засилен по наклона, след което е пропаднал. Двамата с майката са извадили момченцето и се изкачили обратно. Минути след това пристигнали и два екипа на пожарната, които се включили в спасителната операция. Макар детето да не е пострадало, то беше откарано от екип на „Спешна помощ“ за пълен медицински преглед в болницата.

Районът на произшествието бе отцепен, за да може да се обезопаси мястото и да се извади колата. Влаковете временно бяха спрени, тъй като има опасност автомобилът да падне на релсите.
06.02.2019
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz