Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Премиерът Борисов: Отдавна трябваше да светне синята лампа на Беливанов
"Отдавна трябваше да светне синята лампа на хасковския кмет Добри Беливанов. Много пъти исках да напусне този път. Но за съжаление това е една от грешките, който хасковската партийна организация на времето допусна", коментира премиерът Бойко Борисов при откриването на завод за автомобилни части.

Премиерът Борисов и министърът на икономиката Емил Караниколов откриха днес завода в землището на димитровградското село Крепост. Двамата прерязаха лентата на производствените мощности на американската "Варок Лайтинг системс" - част от индийската "Варок груп".

На събитието присъстваха и изпълнителният директор на Българската агенция за инвестиции Стамен Янев, старши вицепрезидентът на компанията Фил Кънингам и хора от мениджмънта, депутати, областният управител на Хасково Станислав Дечев, кметове гости.

Производствената мощност на "Варок" е на площ 30 хил. кв. м. Застроената площ е 3 хил. кв. м, с перспектива да бъдат застроени още 5 хил. кв. м.

След откриването на завода, премиерът Борисов разгледа и завода за автомобилни части в съседство на "Язаки". "Виждате как тук се изгражда завод след завод", посочи Борисов.
23.01.2019
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz