Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Ивет Григорова показа ексклузивно новия календар на „Ивет фешън”
Шефката на Модна агенция „Ивет Фешън“ Ивет Григорова официално представя новите лица като звездите в календара на агенцията за 2019 година. Моделите, някои от които със световна кариера, поемат водещата роля в тазгодишното лимитирано издание, озаглавено „Belles nouvelles” (Новите красиви), вдъхновено от френското кино през 70-те години и посветено на колоритната история на парижката мода и на характерните факти, свързани с тази епоха. Всеки месец показва класически кадър, заснет от фотографа Васил Германов, в който по оригинален начин се описват интересни истории и любопитни моменти от времената, когато Бриджит Бардо е истински идол. Шестте нови музи на „Ивет Фешън“ красят страниците на легендарния календар са Деси Савова, Илона Александрова, Александра Митева, Таня Послийска и София Маджарова.

„Има нещо много специално в тазгодишната тема, която създава неустоим и почти магически баланс между класическо и съвременно. В основата на всеки образ се открива богатата история на някои от тези най-обичани френски филмови звезди от 70-те, които са представени по начин, който е ултрамодерен и същевременно излъчва оригиналност и стил.” - коментира Ивет Григорова собственик на агенцията.

Тази година "Ивет Фешън" ще презентира новият си календар на модно парти в столичен клуб в края на месеца. Луксозното тематично издание се пeчата в лимитиран тираж и е комплимент към всички клиенти и партньори на агенцията, като това е началото за отбелязването на 25-годишния юбилей на „Ивет Фешън“
11.12.2018
Share
София – Представяне новия календар на агенция „Ивет Фешън“
11.12.2018
тегло: 860 KB
размери: 3000X2535 px
автор: Стефан Марков
Ивет Григорова
София – Представяне новия календар на агенция „Ивет Фешън“
11.12.2018
тегло: 789 KB
размери: 2264X3000 px
автор: Стефан Марков
Ивет Григорова
София – Представяне новия календар на агенция „Ивет Фешън“
11.12.2018
тегло: 667 KB
размери: 3000X2030 px
автор: Стефан Марков
Ивет Григорова

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz